[NOTE] “50 Questions I think About Me”

Halo ^^

Ini ceritanya salah satu proyek dadakan dari si Dista. Gara-garanya tadi siang kita lagi membahas tentang salah satu artikel Kris yang judulnya hampir sama seperti yang aku pakai. Iseng kita pengen tahu, kalau tuh pertanyaan dibalikkan ke kita jawabannya bakal gimana kkkk. Nantinya kalian juga bisa baca punya Dista, Hilda dan Kiki di link yang aku kasih.

Kalau ada yang nanya apa siy hubungan kita berempat?? ya anggap aja kita-kita ini adalah korban EXO xDDD

DISTA

HILDA

KIKI

So this the Question:

Q1: What is your recent work?

Public Relation

Q2: The most recent big event that you have attended?

all DETEKSI JAWA POS event and all SUJU concert

Q3: Recent target?

beli mobil x))

Q4: Recent worry?

duit darimana?? xD

Q5: Most recent person you’ve called?

my Mom

Q6: The fashion items you like recently?

wedges😀

Q7: With whom did you recently take photos with?

my partner in crime HILDA

Q8: What did you buy recently that made you happy?

food xD

Q9: Recent hair colour?

Red Burgundy kayak rambut Baekhyun, ini serius ><

Q10: Most recent dream?

have my own car >< dan nemenin LUHAN belanja ._.

Q11: Favourite leisure activity?

fangirling, chat with MolenZdeul, writing FF

Q12: Favourite movie actors?

Jhonny Deep and all HOT AND SEXY GUY di muka bumi 8)

Q13: When do you feel that you are most sexy?

after bath😛

Q14: Ideal type of man?

yang aku suka😀

contoh: Cho Kyuhyun xDD

Q15: Favourite aspect of yourself?

my height 8D

Q16: What kind of fashion do you like to see on man?

casual gentle (?) yang penting bersih dan wangi kkkkk😛

Q17: Favourite genre of books?

yang menurutku bagus hagz hagz hagz

Q18: What do you do when you’re unhappy?

makan, tidur dan jalan-jalan😀

Q19: Favourite fashion style?

yang enak dipake😀

Q20: Do you like to watch horror movies?

NO!!!!

Q21: The places that you go frequently?

hati kyuhyun office, home, mall xD

Q22: Any weird habits?

kalo tidur sukanya maenan rambut sampek keritinng xDD

Q23: The aspect of yourself that you think you are better than your members?

kita semua punya kelebihan dan kekurangan masing2 8))

cuman aku lebih keren LOL

Q24: Do you laze in bed/refuse to get up in the mornings?

1 jam ._.

Q25: Do you live with your family or members?

family and my internet connection, itu nyawa kedua ;;__:;

Q26: Do you share secret with your members?

YES!!! terutama soal rumor-rumor ga jelas xD

Q27: How often do you wash your clothes?

everyday

Q28: What do the members do that you can’t stand?

kalo udah rebutan bias =_=

Q29: Do you think that you are the type who are popular among man?

mybe..tergantung susuknya LOL

Q30: What do you like to do when you’re at home alone?

fangirling xD

Q31: The age you were when you debuted on writing fiction?

25 ;;___;; sebelumnya cuman nulis artikel atau sekedar opini ^^

Q32: The first work you did after your debut?

writing again and again

Q33: The first work you published?

untuk FF awal tahun ini ._.

kalo artikel udah dari 2007 pas jadi penulis di DETEKSI Jawa Pos dulu x))

Q34: The most unforgettable memory of growing up?

lupa.. terlalu banyak xD yang pasti idup tenang tanpa beban harus ini itu :”))

Q35: Your aspiration when you were a kid?

JADI DOKTER!!!! xDD

Q36: Your reaction when your works were quite successful?

just likeO_o ternyata aku bisa hagz hagz hagz dan say thanks :’))

Q37: The most difficult task/work you have received so far?

Awal tahun ini pas kerja di Bank harus dapetin 10 Milyar dalam 3 bulan itu gilak T_T

Q38: The part of your childhood you miss most?

maen lompat tali😀 intinya semua kegiatan non elektronik gadget :’))

Q39: Your favourite cartoon character when you were young?

sailormoon *-*

Q40: The most hurtful sentence you’ve heard?

kamu bodoh TT

Q41: If you had a 2-week break, what will you do?

traveling!!!

Q42: If you could change a part of your body, which part would it be?

nose? but i love my body xD

Q43: If you were to become a girlfriend of an idol..?

*DEAD*

Q44: In the future would you want a daughter or son first?

SON!!!

Q45: If a billion dollars dropped from the sky for you, what will you do?

amiiinnnnnnn ya Tuhan xD

kasih ke ortu :’))

Q46: If you lost your way during a vacation, what will you do?

nanya ke orang sekitar dan mencoba untuk tidak panik lalu menikmati perjalanan 8))

Q47: If you could choose your gender, would you be a male or female?

female

Q48: If your parents wanted you to get married tomorrow, how will you face it?

tergantung calonnya XDD kalo seganteng Kris, sekaya Siwon, sebaik Lay, sepintar Kyu dan se alim Fahri langsung dah ke KUA XDD

Q49: If you are attacked with vicious comments from antis, what will you do?

cuekin aja, mreka adalah fans terselubung 8)

Q50: If you had a boyfriend, what is the first thing that you want to do?

kenalin ke ortu trus ke bias LOL xD

How about you??

 Tell me ur answer ^^

XOXO

taKYUyaki aka Orinaika

88 liners. Sexy, Free, and Single.

chuuuu :*

5 pemikiran pada “[NOTE] “50 Questions I think About Me”

  1. ngakak lah kak bacanya, ngakak banget😄
    udah baca sejak pertama publish padahal, tapi baru sempet comment😀

    kalo boleh tau emang tinggi kakak berapa? kok jadi favourite aspect😀 *kepo
    kenapa juga sama hidung kakak?😄
    itu fahrinya AAC kah?
    ih aku kayak stalker ya kak😀 LOLOLOL

    oya btw aku juga nyoba yang kayak gini loh kak, silahkan kalo berkenan ngebacanya😄 *edisi pede, ngeksis 8)*
    http://lastrebellion.wordpress.com/2013/06/06/50-questions-i-think-about-me/

    like this edition, all of you😉

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s